Wie zijn we en wat doen we?

Sinds 2009 bieden wij hostingdiensten aan voor internet. Wij bieden een portfolio aan diensten, waaronder: domeinnamen, webhosting, dedicated servers, e-mail service voor marketing, VPS servers en nog veel meer. Fox-Solutions biedt betaalbare internetoplossingen op het gebied van domeinnamen, hosting en servers voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij jarenlange ervaring bieden wij een rotsvaste garantie aan onze veeleisende klanten. Fox-Solutions is het grootste budget hosting-bedrijf in de Benelux en heeft een zeer sterk netwerk en datacenter-infrastructuur in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Kwaliteit

Fox-Solutions maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur en materialen voor het bouwen van de ICT-infrastructuur die u en uw bedrijf een betrouwbare als oplossing zal bieden. We zijn een luisterend oor voor u en we zullen op maat uw project op een professionele manier aanpakken.

BEVEILIGING

Het huidige internet-verbonden wereld wordt geconfronteerd met een toenemend aantal bedreigingen. Jullie hebben misschien al gehoord in het nieuws over klantendatabases van sommige grote bedrijven wordt gekraakt door hackers en hoe hun klanten privé informatie zoals adressen en creditcardgegevens, uitgelekt op indringers. Niemand vindt het leuk om te horen dat criminelen gegevens gestolen hebben informatie, hun volledige naam, creditcard gegevens of persoonlijke telefoonnummers. Om deze reden hebben we bij Fox-Solutions een gedifferentieerde aanpak om uw gegevens veilig te bewaren.

UPTIME

Onze toonaangevende servicelevel overeenkomst garandeert uitzonderlijke betrouwbaarheid en uptime. We garanderen een 99,999% beschikbaarheid van de infrastructuur. Maar wij zien onze S.L.A. als slechts het begin van onze inzet. Fanatieke ondersteuning betekent dat we gedreven zijn om uw verwachtingen overtreffen.

Geld Terug Garantie

Als je niet tevreden bent, dan kan je binnen de 30 dagen na aankoop een terugbetaling vragen.

Bij Fox-Solutions zijn we zelf overtuigd van de kwaliteit van onze diensten. Daarom bieden we deze garantie aan, zodat je zeker bent om met ons door te gaan.