Next generaton DevOps PaaS

Fox-Solutions Cloud

Pricing Plans

SELECT BEST PLAN

pricing image
Cloudlets
Opslag
Aantal omgevingen
Publiek IP adres
SSL Certificaat
Dataverkeer

DYNAMIC CLOUD

service-13

Gedistribueerde Datacenters

Elke geogratfische cloud locatie is opgezet om te werken als onafhankelijk datacenter. De verschillende datacenters zijn verbonden met directe glasvezelverbindingen. Dit strategisch ontwerp verzekerd uptime tot 99.9%. Als 1 van de datacenters uitvalt, neemt de 2de onmiddelijk over zonder onderbreking

included-feature-2

Eigen uitrusting en directe verbinding

We beschikken over een directe verbinding met Tier 1 providers. Op die manier verminderen we de risico's om onderbreking te voorkomen. We leggen sterk de nadruk op de locatieverbinding. Met de beste conectiviteit leveren we een snellere verbinding op.

included-feature-3

Verbeterde opslag van bestanden (gegevens)

Fox-Solutions bewaard de cloudgegevens gelijkteidig op 3 verschillende geo locaties. De bestanden worden in binair formaat opgeslagen. Dit zorgt voor een verbeterde fouttolerantie en verwerkingprestaties.

Container Virtualisatie

Containervirtualisatie is de basis van een cloudplatform. Het belangrijkste voordel van containers is de volledige isolatie van het besturingsysteem. De klanten krijgen toegang tot een homogene omgeving met verschillende modules: Database en applicatieservers, Bibliotheek met programeertalen, Loadbalancers, enz. Elke container kan handmatig of automatisch worden beheerd om de nodige recources te voorzien. Containers kunnen in realtime worden geschaald (bv werkgeheugen toevoegen), ze zijn veiliger in vergelijking met convetionele virtuele machines

included-feature-5

Horisontaal schalen van de hardware

Alle elementen kunnen met 1 klik een cluster gebouwd worden. Implementeer bijvoorbeeld een database cluster verteeld over verschillende fysieke locaties (servers of datacenters). Met een open API en cloud scripting kan ons ondersteuningsteam een automatisch cluster van elke complextiteit leveren, wat niet mogelijk is met de klassieke virtuele server omgeving.

included-feature-6

Betaal wat je gebruikt

Met Fox-Solutions betaalt u alleen wat u daadwerkelijk verbrukikt heb. Alles wordt per uur gefactureerd. U kunt de verbruikslimieten toewijzgen met 1 klik op de knop. Dit kan vanaf de managment console.

sheild-2

30 Dagen geld terug garantie

Niet tevreden, contacteer ons voor een volledig teruggave van uw betaalde bedrag !