De volgende foutmelding kan voorkomen:

naam certificaat is niet geldig of komt niet overeen met de website

mismatch

Hier kunnen een paar verklaringen voor zijn:

• Het certificaat heeft een Common Name (CN of FQDN) van bijvoorbeeld webmail.sslcertificaten.nl maar u bezoekt sslcertificaten.nl. Om eventueel dit probleem op te lossen kunt u een redirect aanmaken naar de juiste beveiligde (sub)domeinnaam.
  • In Apache is het mogelijk dat de 'server name\server alias' instelling niet gelijk is met de Common Name (CN of FQDN) in het certificaat. Dit kan gecorrigeerd worden door de instelling van Apache te veranderen, zodat het overeenkomt met de CN.