Ik krijg de foutmelding dat mijn certificaat niet vertrouwd is / Dat de CA die het certificaat heeft uitgegeven niet vertrouwd is, of niet kan worden gevonden.

Waarschijnlijk zijn de root en/of intermediate certificaten niet geinstalleerd. Hoe dit moet wordt nader omschreven in onze handleidingen. Voor IIS kun je onderstaande handleiding volgen:

Microsoft_IIS_-_Installatie_root_en_intermediate_Certificaten

Let op: het is belangrijk dat de webserver helemaal opnieuw wordt opgestart na de installatie van de certificaten. Het herstarten van de services is dus niet voldoende.