Mijn Certificaat/Key is niet geldig, hoe kan dit?

Waarschijnlijk correspondeert je Private Key niet meer met de Pending Request of met het certificaat. Om dit op te lossen moet je een nieuwe CSR aanmaken, zodat wij uw certificaat kunnen heruitgeven met de nieuwe CSR.

Als je een Apache systeem gebruikt, zoek dan naar bestanden met extentie .key. Het bestand kan op een andere locatie staan dan je hebt opgegeven in het httpd.conf bestand.