About Us

Wie zijn we en wat doen we?

Sinds 2009 bieden wij hostingdiensten aan voor internet. Wij bieden een portfolio aan diensten, waaronder: domeinnamen, webhosting, dedicated servers, e-mail service voor marketing, VPS servers en nog veel meer. Fox-Solutions biedt betaalbare internet oplossingen op het gebied van domeinnamen, hosting en servers voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij jarenlange ervaring bieden wij een rotsvaste garantie aan onze veeleisende klanten. Fox-Solutions is het grootste budget hosting-bedrijf in de Benelux en heeft een zeer sterk netwerk en datacenter-infrastructuur in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Hannes Deburchgraeve

Zaakvoerder

Staff Fox-Solutions

Hannes Deburchgraeve is de oprichter van Fox-Solutions.

Onze waarden

Wij doen ons best om voor u de beste service aan te bieden. Met onze persoonlijke waarden kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn. Als u een probleem heeft doen wij ons best om het op te lossen op een de meest efficiënte manier. Zodanig heeft u geen zorgen meer en kunt u zich focusen op uw core business.


Kwaliteit

Fox-Solutions maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur en materialen voor het bouwen van de ICT infrastructuur die u en uw bedrijf een betrouwbare als oplossing zal bieden. We zijn een luisterend oor voor u en we zullen op maat uw project op een proffesionele manier aanpakken.

Prestaties

We gebruiken alleen servers die schaalbaar zijn en we monitoren de prestaties zodat de services de beste prestaties aanleveren.

Uptime

Onze toonaangevende service level overeenkomst garandeert uitzonderlijke betrouwbaarheid en uptime. We garanderen een 99,999% beschikbaarheid van de infrastructuur. Maar wij zien onze SLA's als slechts het begin van onze inzet. Fanatieke ondersteuning betekent dat we gedreven zijn om uw verwachtingen overtreffen.

Functies

Een ander kenmerk wordt meegeleverd met elke net host-account is een hele script library volledig gratis! Installatron kan automatisch installeren van de lange lijst van toonaangevende scripts voor u, waaronder WordPress, osCommerce, Drupal en Joomla.

Waarden

Wij beheren uw infrastructuur. U beheert uw bedrijf . Op die manier kunt u ten volle concentreren op uw business. Als er problemen optreden hebt is er 1 aanspreekpunt om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Wij beheren niet alleen de machines maar ook de complexe applicaties die belangrijk zijn om uw bedrijf en het e-commerce gebeuren in stand te houden.

Beveiliging

Het huidige internet-verbonden wereld wordt geconfronteerd met een toenemend aantal bedreigingen. Jullie hebben misschien al gehoord in het nieuws over klantendatabases van sommige grote bedrijven wordt gekraakt door hackers en hoe hun klanten privé informatie zoals adressen en creditcardgegevens, uitgelekt op indringers. Niemand vindt het leuk om te horen dat criminelen gegevens gestolen hebben informatie, hun volledige naam, creditcard gegevens of persoonlijke telefoonnummers. Om deze reden hebben we bij Fox-Solutions een gedifferentieerde aanpak om uw gegevens veilig te bewaren.

Onze locatie

Beoordeling door klanten: 9/10 - 1 beoordelingen Website Security Test